Tlf nr er 42901769 alle hverdage mellem 8-9 + tirsdag og torsdag mellem 12-13. Sms kan sendes til 71967076 necdk.info@gmail.com

 YDELSER OG PRISER HOS

NATURAL EQUINE CARE DENMARK

Barfodstrim 

Trimmerene i Natural Equine Care har alle Jaime Jackson´s ”Natural Horse Care Practitioner” uddannelse og trimmer ud fra modellen ”The Natural Trim” som efterligner det slid hestene ville lave, hvis de levede i deres naturlige habitat. Vi har et indgående kendskab til strukturerne og balancen i hoven og via det naturlige trim stimuleres hoven til mere naturlig vækst og naturlige bevægelser.

 Vi er ikke mindre end 3 dygtige hovtrimmere under samme tag. Alle hovtrimmere har selvfølgelig erhvervsansvarsforsikring og deltager løbende i efteruddannelse, erfagrupper og kurser. Vi hjælper hinanden ved sygdom og ferie så du ikke skal stå og vente i mange uger på at få din hest trimmet.

Læs mere om Jaime Jackson og uddannelsen her.

Trim udføres af Metteline Kristina Hjort, Maria Bering Carlsen og Dorthe Nyrup.

KST-behandling

KST er en blid behandlingsform, hvor man arbejder fortrinsvis på kranieknogler og korsben med 5 grams lette træk og tryk. Selvom behandlingsformen er blid er den meget dybdevirkende og indvirker på både væv, sener, led, knogler, organer, nerver og psyke. 

KST virker smertelindrene, da det sænker den generelle muskeltonus (muskelspænding) i kroppen. 

KST kan både bruges som velvære, ren afbalancering eller ved reelle problematikker. 

Når hestens krop reagerer på terapien, kan det eksempelvis være at trække vejret dybt, sukke, gabe, prutte eller at maven begynder at rumle. Alt sammen helt naturligt. 

KST-behandlinger udføres af Majbritt Dreier er eksamineret kranio-sakral terapeut og har flere overbygninger.

Natural Equine Care

Dyrlægeydelser og rådgivning

Vi tilbyder undersøgelse af gødningsprøver, blodprøver, konsultationer og vaccinationer. Vi har adgang til eget laboratorium hvor blodprøver kan testes samme dag. Desuden bruger vi snap test til undersøgelse af infektionstal hos din hest. Denne kan laves i stalden.

Gødningsprøver testes som udgangspunkt for store og små blodorm, bændelorm, spolorm, hage og trådorm. Derudover testes den for sand. Ønsker du mere info og inspiration til gødningsprøver så se her: https://www.facebook.com/necdk/videos/1849150491896169/

Pr. 1.marts 2020 kan vi også tilbyde røntgenundersøgelser.

Dyrlæge Dorthe Nyrup har stor erfaring med rehabilitering af heste i stisystemer, herunder særligt heste med hormonelle livstilssygdomme og forfangenhed. Vi yder derfor rådgivning især indenfor dette samt rådgivning vedr. fodring, vandrefolde, floksammensætning, stress og rehabilitering af heste med kroniske lidelser.

 

Tandbehandling 

Vi tilbyder tandbehandling i samarbejde med Maria Sytnikova fra Kasakhstan, som er uddannet dyrlæge, Master of Veterinary Science og Natural Horse Care Practitioner og har derudover en specialuddannelse i Neuromuscular Horse Dentistry.

Maria bruger fine små håndraspe og teknikker og arbejdsstillinger, der belaster hesten fysisk og mentalt mindst muligt. Det betyder mindre eller ingen bedøvelse og ingen smerter i munden bagefter tandbehandlingen.

Skal munden undersøges nærmere, bruger Maria en mundhulekikkert, så langvarig og overdreven brug af mundspærre undgås.

Maria er typisk i Danmark to gange om året.

Natural Equine Care

Kurser og clinic

Vi afholder jævnligt kurser og clinic´s inden for alle områder af Natural Horse Care og de fire grundpiller.

Vi holder også kurser i EMS, PPID, forfangenhed og andre livstilssygdomme og hvordan det kan forbedres igennem et mere hensigtsmæssigt management og fysiologisk korrekt fodring.

Har du ønske om en specifik clinic i dit område, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

Ellers følg med på vores kursus kalender og vores Facebook side.

Forebyggelse i stedet for helbredelse

Sundhedsordninger:

Som noget helt enestående i dansk hestepraksis tilbyder vi at lave en permanent sundhedsordning, der omfatter mere almindelige dyrlægeydelser, rådgivning samt hovtrimning. I sundhedsordningerne kan vi designe en abonnementsordning, der er skræddersyet til dig, ligegyldigt om du har 1 eller 20 heste, og om det er privat eller erhvervsmæssigt hestehold.

Afhængigt af antallet af heste får du god rabat på alle ydelser, og betalingen er et fast beløb pr. måned.

Ca. 2/3 af vores klienter kører på faste sundhedsordninger til stor glæde for dem og os, og ikke mindst for hestene. Ideen med sundhedsordningerne er nemlig forebyggelse istedet for helbredelse. Her har vi kun meget lidt damage control, men til gengæld rigtig meget fokus på langtsigtede strategier, der øget hestens sundhed og potentiale.

 

Rådgivningsaftale

Dyrlæge Dorthe Nyrup tilbyder sundhedsrådgivningsbesøg i hestebesætninger hvor der ønskes et nyt og anderledes syn på den generelle sundhed og forebyggende tiltag mod livstilssygdomme. Dorthe er specialiseret i håndtering af heste med foderbetinget livsstilsygdomme som EMS, PPID, forfangenhed osv.

I større hestebesætninger (private, hestepensioner, rideskoler, stutterier m.v.) kommer der ofte flere forskellige dyrlæger til de enkelte ejere og deres heste og det kan derfor være svært at have en rød tråd i den overordnede generelle sundhed og sygdomsforebyggelse på stedet.

Derfor tilbyder Natural Equine Care Denmark, som noget helt nyt, et overordnet sundhedsrådgivningskoncept i jeres besætning, hvor der fokuseres på alle hestene generelt, staldindretning, fodring, hovpleje, management, sygdomsraten m.v.

Besøget eller aftalen tager udgangspunkt i det naturlige hestehold og de positive resultater på hestens velfærd,, som vi ser i det naturlige hestehold.

Gødningsprøver, vacciner, konsultationer og andre dyrlægeydelser tilbydes også som en del af besøget/rådgivningsaftalen.

Et rådgivningsbesøg sammensættes sammen med dig/Jer og kan bl.a. omfatte:

  • gennemgang af stalde og folde
  • gennemgang af de enkelte heste og deres problematikker (hvis der er nogle)
  • evt. blodprøvetagning og gødningsprøver på relevante heste
  • gennemgang af fodring, både tilskud, kraft og struktur
  • fastsættelse af evt.problematikker på stedet
  • fastsættelse af målsætning(er) for forbedring af sundheden på stedet
  • udarbejdelse af rapport og handlingsplan til brug for ejere, ansatte, dyrlæger og trimmere/smede og andre relevante personer, der har sin gang på stedet

Der vil ofte laves 1-2 opfølgende besøg igennem ½-1 år efter første besøg.

 

 

Sundhedspakker og Priser

Sundhedspakker

Sundhedspakkerne er perfekte for hesteejeren, med 1-2 heste, som ønske en helhedsløsning til deres hest. Idet vi kommer jævnligt og trimmer hesten får vi et godt kendskab til hesten og dens generelle sundhed. Via sundhedspakkerne er der mulighed for at samle trim, dyrlægeydelser, tandeftersyn, KST-behandling samt generel foder og management rådgivning. Det giver et unikt sammenhængende billede på hesten og den sundhed.  

Der er tre størrelser pakker, lille, mellem og en stor, og de betales via et fast beløb hver måned. Fælles for de tre pakker er at de inkluderer 9 trim/år, og derudover enten 3, 5 eller 7 klip på et klippekort. Klippene på klippekortet kan frit bruges mellem:

1 tandbehandling inkl. bedøvelse 2 klip

1 dyrlægekonsultation ex medicin 1 klip

1 KST behandling 1 klip

1 vaccination inkl. Vaccine 1 klip

2 fulde gødningsprøver ex medicin 1 klip

Har man f.eks. en lille pakke, men får brug for ekstra ydelser, kan disse blot tilkøbes og der gives 10% på honoraret. 

Priser

Alle priser er inkl. moms ex. kørsel. Generelt bestræber vi os på at planlægge ruter, så vi bruger mindst muligt tid i bilerne og kunderne skal betale mindst muligt for kørsel. 

Afbestilles en aftale mindre en 24 timer før, opkræves et afbestillingsgebyr svarende til prisen på den ydelse der var bestilt. 

 

Trim 1. gang  600kr  (her afsættes ekstra tid)

Trim 500kr

Aftrækning af sko 150kr

KST behandling 700kr

KST opfølgende behandling 500kr

Gødningsprøve 250kr  (blodorm, bændelorm, spolorm, tråd og hageorm, sand)

Tandbehandling inkl. bedøvelse 1200kr  

Rådgivningsbesøg v. Dyrlæge Dorthe Nyrup (pr. time) 1500kr, Heldagsbesøg: 2500 kr

Sundhedspakke lille (pr. mdr.) 459kr

Sundhedspakke mellel (pr. mdr.) 544kr

Sundhedspakke stor (pr. mdr.) 629kr

Sundhedsordninger for større hestehold, se eksempel:

 Priseksempel 3-9 heste

Kurser og clinic´s beregnes fra gang til gang.